26.9.2014

Hupaisan kivaa - Huippukivan ilmaiskokeilu uudelle asiakkaalle

Oletteko lukijat huomanneet käyttää tuon huippukivan uuden asiakkaan edun??
Elikkäs huippukiva.fi sivuilla, vasemmasta laidasta löytyy kohta ''ilmaiskokeilu'', jota klikkaamalla aukeaa lista ilmaistuotteista. Kukin asiakas, jonka talouteen ei ole aijemmin kyseisestä verkkokaupasta mukavuuksia tilattu, voi listan tuotteista valita yhden tuotteen ilmaiseksi. Postikulut täytyy kuitenkin maksaa. Taitaa kaikki ilmaiskokeilun tuotteet olla kuitenkin sen verran pienikokoisia, että postitus maksaa vain 3,95€. Samassa satsissa on toki mahdollisuus tilata muutakin, ilmaistuotteen lisäksi. Kun itse tilasin, niin tuote tuli jo muutaman päivän kuluessa postilaatikkoon ja homma sillä selvä. Tilaukseen ei liittynyt mitään jatkotilaus ym. lisäkulu vaatimuksia.


Omasta ilmaiskokeilustani on jo muutama vuosi, mutta tilaamani tuote näyttää olevan listassa edelleen.  Mustan timantin metsästäjä - pikkuvibra (norm. hinta 11,90). Vedenkestävä pienikokoinen paristoilla toimiva vibra. Tuon hintaiselta tuotteelta en odottanut ihmeitä, mutta olikin yllättävänkin tehokas! Värinän tasoa pystyy säätämään ja maksimi on varsin roisi! Ensimmäiset laitteen testaukset tein vähin äänin omissa oloissani, mutta kun myöhemmin miehelleni paljastin salaisen tilaukseni, niin innolla hän halusi kokeilla sen vaikutusta minuun. Ja kyllähän orgasmiin päästiin kuin päästiinkin. Nykyäänkin tuo mustan timantin metsästäjä aina joskus pääsee mukaan meidän petipuuhiin! Timantteja ei löydy, mutta tärinää ilmantuu muuallakin kuin vibrassa! Punaisin poskin suosittelen! Meillä ei kovin paljoa yöpöydän laatikossa leluja ole, että en tiedä onko liian pehmo lelukonkareille, mutta uuden asiakkaan ilmaiskokeiluksi oikein kelpo!

HUOM! Tilaus tuli huomaamattomassa paketissa. En muista mikä nimi lähettäjänä luki, mutta paketissa ei ollut minkäänlaista huippukivan leimaa tai tekstiä. Ujostelevakin kuluttaja voi kepein mielin tilauksensa noutaa postista!

HUOM 2! Huippukiva.fi -uutiskirjeen (s-posti) tilaajana saa kuukausittain merkittäviä tarjouksia ja etuja tuotteista. Esimerkiksi viimeisimmät: ''Osta mitä vain tuotteita vähintään 15 € arvosta, saat Huippukivan G-pistesauvan ilmaiseksi!'' ja ''Osta mitä vain tuotteita vähintään 20 €:lla - Saat Pink Water liukkarin ilmaiseksi!''.  Muistan myös, että useamman kerran on tullut 5€ arvoisia etuseteleitä.

2 kommenttia: