23.9.2012

Lauantai-illan seksiä


Eilen illalla tuttuun tapaan katselimme digiboxin tallenteita sohvan pohjalla kainaloikkain. Minulla oli päälläni pitkämallinen naisten paitapusero ja legginsit. Mieheni alkoi availla leikkimielisesti paitani nappeja. Aloittaen ylhäältä, yhdellä kädellä. Kysyin, että ''mitäs touhuat?'' Johonka hän vastasi: ''en mitään..'' Tilanne oli flirttaileva mutta vähän hassu. Vastaessaan hän ei kääntänyt katsettaan pois telkkarista, ja hän teeskenteli vain keskittyvänsä tv-ohjelmaan, mutta samalla käsi sauhusi paitani kimpussa.


Napit olivat pieniä, eivätkä millään meinanneet aueta. Kysyin uudelleen, ja hän vastasi, että ''opettelen käyttämään vain yhtä kähtä tässä hommassa''. Lopulta napit oli auki, paita avonaisena, persikan oranssit rintaliivit esillä. Tyynesti telkkaria katsellen mieheni käsi jatkoi touhujaan. Hän rupesi hivuttamaan housujani pois, siinä samassa alushousuja. Sekään ei ollut niin sulavaa, kun makasin divaani sohvalla, niin eihän niitä housuja noin vaan jalasta pois lasketa. Tilanne oli rennon hauska, kun siinä hän sitten touhusi mitään sanomatta.
 Lopulta hän sai ne pois ja heitti pöksyni kaaressa lattialle. Hän silitteli ja todellakin sai minut kiihottumaan. Hän jatkoi hyväilyä ja olin ihan tulessa. Laitoin ohjelman paussille ja aloin kiihkeästi suutelemaan miestäni. Olin malttamattomalla tuulella. Kuiskasin suutelun ohessa, että: ''haluan että nussit mua kovaa'' ja hän sanoi ''avaa mun housut''. Makasin kyljelläni ja vain toinen käteni oli vapaana. Tokaisin naurahtaen: ''ai nyt on minun vuoroni opetella''. Sillä hänen farkuissa oli vetoketjun tilalla viisi nappia. Eihän se helppoa ollut, mutta paremmin se sujui kuin miehelläni! Ehdotin, että menisimme sänkyyn ja siihen siirtyessämme hän vetäisi housunsa kokonaan pois. Jatkoimme suutelua sängyssä, olimme molemmat polvillamme pystyasennossa.
 Hän jatkoi minun hyväilyä, ja runkkasin häntä muutaman minuutin. Hän nappasi minut makuu asentoon kyljelle, lusikkaan. Hän laittoi kovan kullin sisääni. Vaihtelimme muutamia asentoja. Hän käänsiminut vatsalleni ja otti takaapäin makuuasennossa.


  Ja taas takaisin kylkiasentoon, siinä välillä makuuasennossa ja välillä pystymmässä, toinen jalkani välilä ylhäällä, välillä edessä, välillä suorana. Seksi oli todella hyvää, vaikka en tullut. Panon jälkeen olimme molemmat hengästyneitä ja yhteinen hiki valui kehoillamme.

ps. vastailkaa viimeisetkin peppuseksi kyselyyn :) kaksipäivää jäljellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti