13.9.2012

Täydellinen esileikki

Tämä alkoi jo päivällä. Tekstailimme toistemme työpäiviin vihjailevia pikkutuhmia viestejä.. Mitä aijomme tehdä toisillemme illalla, jne. Olin kotona eka, lupaavasta illasta innostuneena esivalmistelin tunnelmaa. Käväisin suihkussa, huolehdin ihon sileäksi, puin valkoisen läpikuultavan babydoll mallisen alusasun ja nätit valkoiset pikku pitsipikkarit. Levitin koko kehooni vanilla vartalosuihketta ja jätin hiukset auki seksikkään villisti.. Katsoin kelloa: TUNTI VIELÄ?!

Aikani kuluksi siivosin makuuhuoneen tiptop ja petasin vuoteen nätiksi. En kuullut oven käyntiä kun mieheni saapui. Olin makuuhuoneessa pylly pystyssä asettelemassa sängynalus laatikoita. Kultani tarrautui kankkuuni kiinni kylmillä käsillään ja sanoi: ''mikäs herkku täältä löytyikään'' Säikähdin tietysti aivan helvetisti.. Se saattoi kyllä tuoda hyvää lisäkiihtymystä koko touhuun... Seisoimme sängyn vieressä ja kiihkeä suutelu, sekä käsien vaeltelu sai alkaa. Avasin samalla hänen paitansa nappeja ja hitaasti siirryin farkkujen kimppuun. Polvistuin ja maistelin muutaman minuutin. Sitten siirryimme sulavasti sängylle ja mies malttamattomasti pisti kätensä pikkuhousuihini.. Siirsin hänen kätensä leikkisästi vatsalleni. Hän hyväili alavatsaani ja sisäreisiäni, suuteli kaulaani ja rintojen aluetta.. Lopulta hän uskaltautui uudelleen laittaa kätensä pikkareitten sisään ja tokaisi että ''ohho! täällähän on märkää''. Hän kosketteli kädellään rauhassa, tahtia nopeentaen, tekniikka vaihdellen. Hän nousi päälleni, vetäisi pikkarini pois ja työntyi ihanan hitaasti sisääni.

Tulin eka.

Hyvä esileikki alkaa paljon ennen seksiä. Tekstailulla, flirtillä, vihjailulla, vilauttelulla.. Mitä vaan! Kunhan molempien mielikuvitus on kiihkeimmillään ja himot mahdoton rauhoittaa..
Seksikäs kiusoitteleva strippaus sopii kokemattomallekin esiintyjälle. Vähennä vaatteita hitaasti, hyväile itseäsi sievästi vaatteiden päält ja vähän altakin. Anna lanteiden heilua ja vapauta hiuksesi villisti. Tärkeintä on itsevarma katsekontakti.


Esileikkiin kuuluu suutelu joka paikkaan. Saa nuolla, saa näykkiä, vähän purrakkin.. Tässäkin katsekontakti on tärkeä. Kosketelkaa ja suudelkaa toistenne kaulaa, korvia, korvien aluetta, kämmeniä, käsivarsia, rintakehää, vatsaa, reisiä, peppua, selkää... Kaikki kehon osat on sallittua aluetta.

Vaatteet voi ottaa pois usealla erikeinolla. Riippuen tilanteesta. Onko kyseessä romanttinen, kiihkeä tai vaikka eläimellinen seksihetki.
Vaatteet voi ottaa pois hitaasti käsien vaeltelun yhteydessä, avaamalla rauhassa napin kerrallaan ja joka vaatekappaleen välissä hyväillään ja kosketellaan toista.
Jos on kiire päästä asiaan niin toinen saattaa aloittaa esim. toisen housujen avaamisen, mutta sitten molemmat riisuutuvat itse loput, jotta päästään nopeasti asiaan.
Villiseksi (eriasia kuin kiireellinen) puolestaan on rajua ja vaatteet suorastaan revitään toistensa päältä, ja vaatekappaleet lentelevät pitkin huonetta.

Spesiaalia on jos käsien sijaan riisumiseen käytetäänkin suuta. Tuntuu, että tätä aina vouhkataan, mutta kuinka moni oikeasti näin on tehnyt? KOKEILE! Ehdottomasti hauskaa ja kiihottavaa molemmille osapuolille;) Vaikka onkin yllättävän vaikeaa..

Esileikkiin sopii myös itsensä koskettelu ja hyväily. Usein sekin kiihottaa molempia osapuolia. Sen ei tarvitse olla mikään ohjelmanumero, että nyt molemmat masturboi, vaan sen voi tehdä yhteisen halailun ja peuhaamisen aikana. Nainen voi hyväillä rintojaan tai kiusoitella klitorista esileikin tai/ja yhdynnän aikana. Harva siitä nokkiinsa ottaa, yleensä vain innostuu.
Esileikki on kaikilla pareilla eripituinen, erityylinen ja kaikinpuolin omansa. Kuitenkin on tärkeää, esileikki jaksetaan loppuun asti suorittaa mielikuvituksen maustamana. Hyvä esileikki tuo niiiiin paljon lisänautintoa seksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti