30.8.2012

Poikkeavan korkea libido

Olenko seksiaddikti? En ole. Seksi ei ole minkäänlainen pakkomielle minulle. Seksin himo ja ajattelu ei hallitse arkeani, eikä se häiritse päätäni. Vaikkakin minussa on paljon nymfomaanisia piirteitä. Libidoni on erittäin korkea ja vaikka olisin sekstaillut kaksi kertaa päivän aikana, niin himoja on edelleen. Kuitenkin koen suuren eron seksiriippuvuuden ja oman seksuaalisen (super)aktiivisuuteni välillä.




Rakastanko seksiä? Rakastan. Rakastan sitä oman mieheni kanssa :)  Kun osapuolet voivat rentoutua toistensa seurassa, seksin aikana oleva yhteys on ainutlaatuinen ja se voi olla erittäinkin syvällistä. Ymmärrän seksittömiäkin parisuhteita, ihmisten oma asia. Uskonto, aatteet, haluttomuus, erilaiset sairaudet, hlökohtaiset kriisit... Oli syy mikä vain, niin en arvostele seksittömiä parisuhteita.
Seksi on kuitenkin iso osa omaa parisuhdettani. Mutta uskon, että pärjäisin ilman sitä, jos kyseessä olisi jotain suurta. (kuvitellaan, että mieheni mielestä suhde perustuu liikaa seksiin, ja hän haluaa pitää sexbreakia suhteen syventämiseksi. Ilman ehtoja suostuisin. Miten se onnistuukaan, ja miten rakkaani haluaakaan, olen valmis pidättäytymään viikkoja-kuukausia.. Vuosi? Lupaisin ainakin yrittää.) Seksi on ihanaa, mutta asiani ovat hyvässä tärkeysjärjestyksessä.

“Seksuaalinen mielihyvä on fyysisen, psyykkisen, älyllisen ja henkisen hyvinvoinnin lähde ja että jokaisella on siihen oikeus”  (otos: Kansainvälinen seksuaalioikeuksien julistus)

Aiheeseen liittyviä linkkejä:
seksiaddiktin kuusi tunnusmerkkiä
apua seksiaddikteille

Sokerina pohjalla: eilen seksin aikana oli varmaan 7 eri asentoa. Lopuksi hän mälläsi vatsalleni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti