10.8.2012

Peppuilu touhujen sääntöjä..

Selvittelin vähän faktoja ja muidenkin kokemuksia.

Suolihuuhtelu ei ole siis välttämätön. Suurin osa harrastaa anaaliseksiä ilman kummempia huuhteiluita. Itse vaan haluan sen varmistuksen. Peppuseksi kun ei ole yleistä tässä parisuhteessa, niin ei ole vaikea etukäteen suorittaa esivalmisteluksi huuhtelua. Tuo oma peppuseksi kokemukseni oli ilman suolihuuhtelua, ja silti täysin siistiä touhua, vaikka rajua olikin. En ollut illan aikana syönyt oikeastaan mitään, ja päivällä olin käynyt vessassa, jonka jälkeen suihkussa. Pienellä paastoamisella ja huolellisella alapääpesulla pääse jo pitkälle.

Huuhtelu tai ei, niin anaaliseksiä harrastettaessa on tärkeää muistaa, että kun pepussa on käyty, niin enään ei sopisi vaihtaa ykköseen. Jos välttämätöntä, niin mies kipin kapin pikaiselle pesulle. Peräsuolen luonnollinen bakteeristo aiheuttaa melko todenäköisesti naiselle tiesmitä inhottavia tulehduksia, virtsuria yms.

Vinkki: jos on kova tarve vaihdella reikää niin varaudu muutamaan kortsuun. Peppuun siirtyessä sujauta kondomi päälle ja kun palataan takaisin mirriin niin kortsu pois. Tämähän ei täydellisesti estä bakteereita, sillä esim. kivekset, alavatsa ja reidet voivat toimia välittäjänä..

Suolihuuhtelu
Keinoja on useita. Vesihuuhtelu on yleisin, yksinkertaisin ja suositeltavin. Apteekeista saa erilaisia suolihuuhtelu välineitä, esim. peräruiske pussi yms. muutamilla euroilla, mutta kannattaa ensiksi kokeilla vain normaalia vesihuuhtelua. Jos se ei tunnu olevan tarpeeksi tehokas, niin sitten vasta kokeile apteekin vaihtoehtoja lääkärin ohjeilla. Erotiikkaliikkeissä on jonkinlaisia käsisuihkupumppuja, jotka toimii samalla systeemillä kun vesihuuhtelu suihkulla.

Miten vesihuuhtelu tehdään?
Suorita vessassa tai suihkussa, ensiksi pestään peräaukon ympärys, seuraavaksi alapääsuihku laitetaan kiinni peräaukolle (rentouta lihasta) ja päästetään lämmintä vettä suoleen. Muutamien sekuntien jälkeen annat suolen tyhjentyä. Toistetaan pari kertaa niin suoli on suurimmilta osin puhdas. Tätä ennen tulisi tietysti käydä paskalla jos vähänkään tarvetta. Suihku ei saa olla liian lujalla. Erotiikkaliikkeistä saatavat käsisuihkupumput on kätevä vaihtoehto suihkulle, niin kotioloissa, kuin mökkeily- ja retkeilytilanteille. Käsisuihkupumppulla suihkutetaan vettä anaaliin ja erilaisten vaihtopäiden avulla voi suihkutustoimenpiteestä tehdä myös eroottisesti nautittavaa.
 Kaalimato.comista Ultra Douche Delight 30€
 ''Pakkauksessa on pumppupallo, johon voit yhdistää kaksi erilaista sauvaa, jotka ovat onttoja ja niiden päässä on reiät. Täytä suihkupallo vedellä, liitä sen päähän haluamasi sauva ja suihkuta vettä sisällesi. Sauvat ovat päällystetty kimmoisalla ja miellyttävällä materiaalilla. Toinen sauvoista on G-pistemuotoiltu ja toisessa on jäniksen muotoinen klitoriskiihotin, johonka saat yhdistettyä tehokkaan kuulavibraattorin. Suihkupumppua voidaan käyttää vagina -ja peppusuihkuna.''

Ohjeita ensikertalaisille
-Hygienia on tärkeää, käy huolellisella pesulla ennen ja jälkeen
-käytä liukastetta PALJON
-kunnon esileikki
-aluksi voi kokeilla ja tunnustella sormella tai kahdella
-etene erittäin varovasti rauhassa ja hitaasti
-rentouta peräaukon lihas
-kokeilkaa eri asentoja, voi olla suuriakin eroja mukavuudessa ja nautinnossa
-älkää vaihdelko ykkösen ja kakkosen välillä
-Strap-on tai kulli, joka tapauksessa rauhssa, ei missään nimessä saa mennä väkisin sisään!
-kylki asento on yleensä kivuttomin aloittelijalle
-peppuseksi voi olla erittäin nautinnollista molemmille osapuolille, mutta ei välttämättä vain sovi kaikille.

Jos harrastaa anaaliseksiä vain kumppanin mieliksi, lihas ei rentoudu vaan jännittyy. Peppuseksiä ei voi teeskennellä haluavansa
Ymmärtääkseni sylki ja emätinerite ei oo riittäviä liukasteita, koska peräaukko vaurioituu superherkästi
Peräsuoli ei tuota itse mitään kiihottumiseen ja seksiin liittyviä luonnonliukasteita.

Riskit
Kaikissa maailman puuhissa on aina riskinsä. Tässä nyt vain mainitsen peppuseksin mahdollisia riskejä.
Pahimmillaan voi vahingoitua sulkijalihas, mistä voi seurata ulosteen karkailua (henkilö ei kykene hallitsemaan peräsuolen toimintaa). Leluja käyttäessä on oltava tarkka. Ei saa käyttää mitään sellaista, joka voi päästä käsistä irti. Sulkijalihas imaisee helposti välineen sisäänsä. Suoleen eksyneen välineen voi yrittää ponnistaa vessassa pois, mutta jos se ei onnistu, niin samantien pitäs lääkäri reissu suorittaa. Sehän vasta noloo oliskin.. Seksitaudit tarttuu myös pepunlimakalvojen kautta molemmille osapuolille.
Huolimaton toiminta voi vaurioittaa peräaukkoa, sulkijalihaksia ja limakalvoa. Seurauksena voi olla kudosvaurioita, peräpukamia ja repeämiä ja peräsuoli saattaa jopa luiskahtaa ulos peräaukosta. Jos on huolellinen niin näitä asioita ei tarvi pelätä.

Aiheesta paljon lisää blogi kollegalta: Naapurin naista peppuun käykää tsekkaan, paljon hyvää, paljon hauskaa, paljon viihdyttävää ja paljon                                                                   kiihottavaakin asiaa, vinkkiä, linkkiä, tietoa, ohjetta peppujuttuihin liittyen!


Onko lisättävää tai korjattavaa? Kommentoikaa ihmeessä!
en ole peppuilun ammattilainen (:

2 kommenttia:

  1. Sullehan on kehittymässä hyvä ja omiin kokemuksiin perustuva vinkkipalsta peppujutuista! Hyvä-hyvä! Vähän samantapainen on mullakin täällä http://peppuun.blogspot.fi/

    Mutta sulla on tietysti naisnäkökulma, mihin taas itse en pysty juuri ollenkaan, tai en ainakaan hirveän hyvin.

    Knikka: "Huuhtelu tai ei, niin anaaliseksiä harrastettaessa on tärkeää muistaa, että kun pepussa on käyty, niin enään ei sopisi vaihtaa ykköseen."
    Sama koskee myös sormia, jos ne ovat käyneet pepussa. Itse käytän tässä sellaista niksiä kuin "pornokätisyys". Oikeakätisenä aloitan sormileikit aina oikealla kädelläni. Jos oikea käsi käy pepun alueella, sen jälkeen naisen etupuolelle kosken enää vain vasemmalla kädellä. Kunnes käyn leikin lopuksi pesulla. Ja jos kalulla tosiaan on tarve vaihdella kanavaa Pikku Kakkolta takaisin ykkösen puolelle, niin kondomi on varmaan hyvä apuväline. Pepusta peppuun ilmeseisesti voi vaihtaa? Vai voiko? (Siis jos on ryhmäseksiä ja 2 naista)

    Yksi lisävinkki ensikertalaiselle (siis naiselle) vielä se, että parempi aloittaa leikit sellaisen miehen kanssa, jolla jo on osaamista ja kokemusta. Silloin se eka kerta yleensä onnistuu melko hyvin. Ehkä sama on hyvä vinkki miehellekin, eli jos saa neuvoja kokekeelta, se on yleensä hyvä alku.

    Lisäksi pitää muistaa sekin, että ei peppujutut toki ihan kaikille sovi. Joko on henkinen este (ei edes halua kokeilla) tai fyysinen este (ei vaan mahdu tai sattuu liikaa). Tai sitten on molemmat esteenä. Silloin tätä tilannetta pitää kunnioittaa. Peppujuttuja haluavia on kuitenkin niin paljon, ettei kannata pakottaa ketään, joka ei aidosti halua. Saa sitä sitten muualtakin. Eikä pakottaminen kuulu seksiin muutenkaan. Sen sijaan nautinto kuuluu molemmille. Kyllä nainenkin yleensä nauttii peppuleikeistä. Jotkut jää jopa koukkuun siihen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikein hyvää täydennystä, kiitos! Unohdin täysin tosiaan ottaa huomioon nuo sormet! Hyvä hyvä! Lisään tuohon tekstiini blogiisi linkin! :)

      Poista