6.8.2012

Anaalibileet!

Peppuiluun liittyviä  leluja tai minkäänlaista koskettelua ei meistä kumpikaan koskaan ole kokenut. Mieheltäni olen useampaan otteeseen kysynyt että haluaako minun koskettelevan HÄNEN peräaukon aluetta yms hyväilyä sormella.. Mutta hän ei koe sitä millään tavalla kiihottavaksi, eikä halua edes kokeilla.. Ehkä hän ei vaan ennakkoluuloiltaan tiedä mistä jää paitsi? Empä uskalla kyllä yllättää kesken aktin. Aihe sen verran.. Mitä? Jotain.

Olemme keskustelleet pariin otteeseen peppuseksistä. Olen ilmoittanut miehelleni, että en erityisesti siitä ole kiinnostunut ja koko aihe on vähän vierastavia tunteita herättäviä. Mutta jos miehelläni on jotain siihen liittyviä fantasioita tai kokeilunhaluja, niin täydellisenä tyttöystävänä suostun siihen hänen mieliksi. Mieheni oli samoilla mielin. Se ei erityisesti kiihota, mutta jos minä haluan, niin kyllä se hänelle passaa.. Aihe on keskusteltu läpi pariin otteseen.

Olen aina ajatellut, että jos peppuseksiä joskus kokeilen niin ehdottomasti teen ennen sitä peräsuoli huuhtelun. En ole tiennyt miten se tapahtuu mutta ottaisin selvää..

No sattuikin niin extempore hetki, että eipä siinä nyt huuhteluita kerennyt selvittelemään.. Tähän ideaan tietysti sisältyi pieni mukava hiprakka. Saavuimme kotiin baari-illan jälkeen, kävimme yhdessä nopeassa suihkussa (''veden säästämiseksi'' menimme yhdessä..) Menimme alasti nukkumaan, suoraan lemppariin lusikkaan. Himokkaan suihkun jäljiltä mieheni oli kovana. Vitsillä hän kysyikin että mitä jos hän vahingossa luiskahtaa peppuuni. Naureskelin vain että: eipä voi mittään, katotaan sitte.



Muutaman minuutin makoilun jälkeen ehdotin, että hän laittaa kullin sisääni (mirriin) ja nukutaan sisäkkäin. No tiesinhän minä, että ei se siihen jää. Molemmat olimme pikaisella fiiliksellä, joten ojennuin ottamaan yöpöydältä liukasteen (päästäksemme suoraan asiaan). Hetken ähkinnän jälkeen kuiskasin ''pitäiskö kokeilla?'' Ajattelin, että ei mies edes tajua mitä tarkoitan mutta hän vastasikin ''no pitäiskö?'' ja minun vuoroni ''mitä oot mieltä?''. Jälleen kurottauduin liukasteeseen ja töräytin sitä ison mällin mieheni käteen. Hän hieroi sillä kulliaan ja silitti sillä pakaroitani ja pikkuhiljaa kohti.. Liukkari oli kylmää!

Kevyt ja rasvaton liukugeeli, joka sopii liukuvoiteeksi intiimialueelle sekä intiimialueen ja koko kehon hierontaan. Durex play 2 in 1 liukuvoide on vesipohjainen, miellyttävä geeli, joka ei tahraa tai ärsytä ihoa. 15,20€


jatkuu..

1 kommentti:

  1. Alku kuulostaa ainakin lupaavalta... Ja otsikko varsinkin.

    VastaaPoista