15.10.2012

Roolileikkejä?

Totuushan on, että kun miehelläni on pieni flunssa niin hän makaa vuoteen omana, valittaa tuskissaan, tarvistee passausta ja jatkuvaa huomioo. No mutta toinen totuus on, että aina tässä tilanteessa hoivaus viettini on vahvimmillaan ja haluan passata sitä tramaattisen teatraalista potilasta..

Minulla on tapan pitää mukavuuden haluisissa kotioloissa vaatteideni päällä lämmintä ja pehmeää kylmpytakkia.. Teeskentelin meneväni vessaan, mutta sielä vaihdoinkin ylleni seksikkään hoitsu puvun. Laitoin kylpytakin takaisin päälleni ja palasin makkariin. Menin kipeän mieheni kainaloon takaisin katsomaan telkkaria, niinkuin mitään ei olisi tapahtunut.. Avasin vähän kylpytakkia siinä katsellessa.. Meni yllättävän pitkään että mieheni huomasikin, että alta pilkisti alusasu. Hän innostui ja alkoi tutkiskelemaan asuani, ottaen kylpytakkini pois. Leikki alkoi. Kysyin tarvitseeko hän hoitoa, ja samalla hellästi hieroin hänen etumustaan.. Muutaman minutin rennon leikkisästi puhuin sairaanhoitaja maisesti ja tein hoitsumaisia toimenpiteitäni. Siitä seurasi hyvää seksiä, ja yllättäen tämä kuoleman porteilla ollut potilas, olikin täydessä terässä ja vauhdissa..

Alusasusta tuunaamalla rooliasu

13.60 € punanaamio
Tämä hoitsuasuni, oli oma tekemäni. Puna-valko ruutuiset söpöt rintaliivit ja niihin kuuluva alaosa sopi rooliin hyvin. Ostin punanaamiosta stetoskoopin ja stay up hoitsu sukat. Laitoin alusasun päälle pienen valkoisen esiliinan (kuuluu sisäkkö asuun). Hiukset laitoin pikaisesti saparoille.. Asu oli tosi hyvä!

Seksikkäät rooliasut ovat helposti hintavia ja niitä ei raski ainakaan useampia hankkia.. Niitä on kuitenkin erittäin helppo tehdä itse, ostamalla muutamia asusteita, kaapista löytyvien alusasujen lisukkeeksi. Vähän mielikuvistusta ja luovuutta käyttämällä voi tehdä vaikka mitä!

7.60 € punanaamio
Jos kaapistasi löytyy punainen, valkoinen, sininen tai musta nätti alusasu niin tästä ohjeet tuunaukseen! Alusasusi voi siis olla: korsetti, babydoll, nätit rintaliivit alaosineen tai oikeastaan mikä vain seksikäs alusasu..

Punainen tai valkoinen (tai valko-punainen) = hoitsu
Tarvitaan: valkoiset stay upit (tai punanaamion hoitsu sukat), essu, stetoskooppi kaulaan.
Hiukset saparoille. Hellät otteet ja jos käytätte kondomia niin hoitaja asettaa sen hoitotoimen piteenä. Käyttäkää liukastetta lisämausteena, jonka hoitaja hellästi ja huolellisesti hieroo miehen kulliin hoitajamaisen virallisesti.


Huom. vyötärö esiliina on helppo tehdä itse. Valkoinen lakana, vanha valkoinen paita yms kangas, josta leikataan pyöreä tai puolisoikio jalkapallon kokoinen pala, jonka tasaiseen sivuun ommellaan valkoinen metrin pituinen silkkinauha tai kankaasta leikattu n 5cm paksuinen nauha. Valmis!

Punainen = joulutar näin joulun alla
Tarvitaan: Tonttulakki, villasukat, punaista huulipunaa
Hiukset isoille kiharoille auki
Laita takka päälle, jos ei ole niin lämpökynttilöitä paljon.
Ekstraa: Anna pikkujoululahjaksi pikkutuhma lahja. Osta erotiikka kaupasta jotain uutta, tai paketoi omatekemä lahjakortti, jossa lupaat esim. kokovartalohieronnan tai suihinoton.

4.90 € punanaamio
Sininen = poliisi
Tarvitaan: käsiraudat, pamppu, poliisinhattu, verkkosukkahousut tai verkko stay upit ja mustat nahka hanskat.
Ekstraa: purkka suuhun, pilottiaurinko lasit päähän.
Ota pahan poliisin vaativa ja määräilevä asenne




Musta tai harmaa (sopii myös ruudullinen, raidallinen) = sihteeri
Tarvitaan: mustat stay upit, silmälasit, korkokengät, avonaisesti valkoinen tiukka kauluspaita, korkealla vyötäröllä musta tiukka minihame.
Hiukset tiukalle nutturalle
Ekstraa: pidä kädessäsi sihteerimäisesti seksiopaskirjaa, kamasutraa tai mappia johon olet itse vaikka tulostanut parit uudet asennot. Täältä ideoita: sex positions
Tee asusta opettaja: lisää asuun miehesi kaapista kravatti, hanki tai kehittele jostain karttakeppi.

12.95 € kaalimato.com
Musta nahkamainen = lady domina

Tarvitaan: verkko stayupit, mustat piikkikorkkarit (käy myös saappaat), nahkahanskat, ruoska, käsiraudat tai nahka narua sitomiseen.
Ekstraa: jos omistat tummansävyisen ns. kauneusuni silmälaput niin ota se mukaan leikkiin, peitä kultasi silmät. Jos omistat niitti vyön tai niitti kaula- tai rannekorun niin liitä ne asuusi.

Yllätä kultasi! :)

4 kommenttia:

  1. Hauska sairastus-tapaus :) kato ettei toinen ala toivoa jo uutta flunssaa ;)

    VastaaPoista
  2. Tosi hyviä asuvinkkejä! Itsekin leikin ja muokkaan settejä oman mielen mukaan ja tähän asti ei oo ainakaan jättäny kylmäksi ;)

    VastaaPoista
  3. huomio lukijat! Tunnen blogin kirjoittajan, ajattelin teille tänne ilmoittaa, että hänellä on nyt pieni blogitauko käynnissä, perheeseensä liittyvän surullisen tapahtuman vaatiman ''surutyön'' ajan.. :(

    VastaaPoista