29.4.2013

Nainen, olet seksikäs!

Hei hoi te seurustelusuhteessa olevat naiset. Tiedämme kaikki sen tunteen kun arki kohtaa ja ehkä ei niin ahkeraan jaksakaan höyläillä sääriä ja kaksin ollessa ei kiinnostakaan ulkonäköä ehostaa. Hiukset ovat sotkuisella ponnarilla/nutturalla ja löysät höntsyt jalassa.

SEIS! Muistuta miestäsi ja ennen kaikkea iteäsi kuinka seksikäs oletkaan! Ja sitä kun voit olla milloin vain ja missä vain. Koti oloissa yksin, kaksin, nukkumaan mennessä ja herätessä.

1) Arkisissakin tilanteissa valitse vaatteet, joissa koet olevasi viehettävä. Sinä nautit olostasi, miehesi on mielissään. Sen ei tarvitse tarkoittaa epämukavia vaatteita, kenkiä ja kampausta. Kun kaipaat kotona mukavia olovaatteita, valitse ihonmyötäiset kollarit. Jos kaipaat erityien löysiä höntsyjä, anna niiden roikkua lantiolla siten, että nätit pitsipikkarit näkyvät. Jotain sensuellia höntsylookkiin!

2) Päivitä KOKO alusvaatelaatikkosi. Heitä kaikki vanhat, kulahtaneet alusvaatteet pois. KAIKKI. Et niitä tarvitse. Tiedät sen hyvä olon tunteen kun ylläsi on nätit ja seksikkäät alusvaatteet. Sen ei tarvitse tarkoittaa, että ylläsi on jotain epämukavaa. Mene norm. vaatekauppaan ja osta muutamat uudet kaappia täydentämään.

H&M 5.95€
Vinkki: Saat parilla kympillä useita ihania kesävärisiä pikkuhousuja, stringejä, hipstereitä... Älä osta pelkkiä mustia/valkoisia. Osta uusia värejä ja mieltymystesi mukaan seksikkään mallisia. Käytä yhteen sopivia/samanväristä ylä- ja alaosaa. Sijoita 50€ ja osta muutamat uudet rintaliivit. (käy useammassa paikassa, ja selvitä parhaat tarjoukset. Usein alusvaateosastolla on hyviä tarjouksia kuten ''osta 2 maksa 3'' seppälä, h&m, lindex, gina tricot..) Jos kaapissasi on ne muutamat kuukautisten aikana käyttämät mukavammat alushousut, päivitä nekin. Hanki saman malliset mutta nätillä kuosilla tai pitsillä koristellut.

3) Iltaisin kun vaihdat yöasun, laita raikkaan tuoksuista vartalovoidetta. Puolessa minuutissa sipaiset nopean kokovartalon kosteutuksen. Vaihda perusvartalovoiteesi hyvän hennon tuoksuiseen rasvaan (h&m, bodyshop, stockmann) Tuoksut hyvälle, kepeämpi vaihtoehto kuin parfyymi, sopii koti-iltaan.

4) Moni mies sanoo, että nainen on kauneimmillaan aamuisin. Raikas, meikitön ja luonnollinen. Tämä toteutuu, kun huolellisesti peset meikkisi iltaisin. Aamulla kun heräät, niin silmiesi ympärillä ei ole suttuisia ripsivärin jäämiä. Jos kärsit pahanhajuisesta hengityksestä ja suuveden käyttö iltaisin ei riitä, pidä yöpöydällä purkkaa/kurkkupastilleja, jonka voit napata herätessäsi suuhusi jotta olet raikas seuralainen kainalossa kun yhdessä makoilette ennen nousemista. Tod.näk. ihosti tuoksuu edelleen ihanan naiselliselta illalla levitetyn vartalovoiteen jäljiltä.

5) Vaikka vartalosi ei ole täydellinen ja virheitä riittää, sinä olet seksikäs, jos sen itse hyväksyt. Miehesi haluaa olla kanssasi ja pitää sinua kauniina. Muista se, mutta älä pidä itsestään selvyytenä. Ole sujut itsesi kanssa, nauti siitä kun näytät hyvältä. Nauti näteistä alusasuista, ne ei ole tarkoitettu vain miehesi mieliksi, vaan ennen kaikkia sinulle itselle. Jaksa arkenakin nähdä se pieni vaiva itseesi. Kaikki voittavat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti