2.5.2013

Vapun selibaatti

Viime viikonloppu oli taas yhtä maratonia.. Perjantai-iltana peuhasimme lempeään ja romanttiseen tahtiin sängyssä. Aamulla menimme yhteiseen suihkuun, pienten vihjausten jälkeen polvistuin yhteisen suihkun alla ja tarkoitukseni oli vain vähän leikitellä. Siinä sitten tilanne vei eteen päin, molemmat innostuimme ja loppuun asti lämpimän suihkun alla tein miehelleni nautintoa :) Eipä siinä tilanteessa edes huomannut, kuinka se kylpyhuoneen kivilattia on pirun kova! Keskityin ihan muuhun kovaan.. Siispä polvissani huomasin sen jälkeen kunnon mustelmat!



Nautin tuosta suihkuhetkestä todella. Vaikka tällä kertaa minä en tyydytystä osakseni saanutkaan. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun suihkussa loppuun asti otan mieheltäni poskee. Huomasin kuinka mieheni todellakin nautti. Se on paras asia todeta!

Illaksi olimme kutsuneet ystäviämme viettämään lauantaita luoksemme. Ennen vieraiden saapumista innostuimme vielä pikaiseen panoon. Olin korkean sänkymme reunalla kontillani, mieheni seisoi sängyn laidalla ja miehekkään rajusti otti minut takaapäin. Pikaisesti menimme suihkuun ja ennen ovikellon soittoa kerkesin nopeasti laittamaan itseni juhlakuntoon, mukava puna valmiiksi poskilla..!

Uskokaa tai älkää, kun sunnuntai päivä oli maattu sohvan pohjalla krapulahuuruissa elokuvien parissa, tähänkin iltaan vielä seksiä kuului. Sohvalla lusikka-asennossa. Tämä kesti pidempään rajun viikonlopun päätteeksi. Nautin kyllä siitäkin. Tosin oli erittäin revennyt olo tämän viikonlopun jälkeen ja vappuna ei seksiä tässä parisuhteessa harrastettu..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti