10.6.2013

Homoseksuaalisuus

Olen useammankin viestin saanut sähköpostiini, että mikä on mielipiteeni homoseksuaalisuudesta. Olen pitkän aikaa halunnut kirjoittaa tästä aiheesta, mutta en oikein tiedä, miten suhtautua tähän kysymykseen.

Homoseksuaalisuus on minulle melko arkinen asia, eräs naispuolinen ystäväni seurustelee naisen kanssa. Pidän vähän turhana ihmisten lokerointia seksuaalisuuden perusteella. Miksi edes tarvitsemme termejä homo, hetero yms.. Samanlaisia me kaikki olemme, naisia ja miehiä, rakastamme toisia ihmisiä. Kaikilla on oikeus rakastaa tai olla seksuaalisesti kiinnostunut toisesta ihmisestä, sukupuolesta välittämättä.

Ennen kun aloitin seurustelun nykyisen miehen kanssa, olin erittäinkin ihastunut tuttavaani, joka on nainen. Kun kerroin ihastuksesta miehelleni, hän aluksi ehkä vähän yllättyi, mutta asia ei ollenkaan kultaaani häirinnyt. Mutta näin päin se tuntuu olevan ymmärrettävämpää. Monelle naiselle saattaa olla shokki, jos puoliso kertoisi olleensa kiinnostunut miehestä. Asian ei tarvitsisi olla näin, mutta ainakin vielä nykypäivänä homma vaan menee niin. Onneksi maailma on menossa (hitaasti mutta varmasti) siihen suuntaan, että homoseksuaalisuudesta on tulossa ymmärretympi ja hyväksytympi asia.

 Haluaisin, että blogini kiinnostaisi ja olisi antoisa erilaisille ihmisille, oli seksuaalisuutesi mitä vain.. Aiheeni kuitenkin pyörii heteroparisuhteen ympärillä, joten kirjoitukset seksistä on vaikeaa pitää sukupuolineutraalina. Suuri osa teksteistäni kuitenkin sopii myös homoseksuaaleille. Tämä ei ole sattumaa, vaan parhaani yritän, että sukupuoleen ja seksuaalisuuten katsomatta kaikille löytyisi jotain ;)

Olen siis ollut ihastunut naiseen, saatan fantasioida naisesta ja kun katson pornoa kiihottavinta on kahden naisen välisen peuhaaminen. Olenko biseksuaali? EN OLE. Olenko heteroseksuaali? EN OLE. Olen seksualisti. Olen kiinnostunut yksilöistä, jotka vetävät minua puoleensa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti