25.6.2013


Onko lukijoilla toiveita, kysymyksiä, ehdotuksia...? Onko jotain aihepiiriä, mistä haluaisit minun kirjottavan? Kannanottoni, kokemuksia tai tietoiskun...? Kertokaa mitä mielessä liikkuu, otan innolla ehdotuksia vastaan! 

Kommentoi tai lähetä sähköpostiini toiveesi <3

knikka.koo@gmail.com

6 kommenttia:

  1. Jos oot hyvä mielikuvitukseltas, niin jotain novelleja tai sit ihan tositapahtumia, fantasioita tarinoiden muodossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos ehdotuksesta. vähän tuohon suuntaan onkin ollut suunnitelmissa kirjoittaa muutamista makuuhuone hetkistä! Tulossa siis on:)

      Poista
  2. Onko sulla Knikka jotain sellaista seksifantasiaa joka ei ole (vielä ainakaan) toteutunut? Kerro omista fantasioistas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hmm.. ei mitään erityisen selkeää välttämättä.. mutta jotain pieniä, joita olisi kiva kokea.. esimerkiksi seksiä tietyissä paikoissa yms :)

      Poista
  3. ja tosta tulikin mieleeni; voisit tehdä sellasen kysymyspostauksen, että lukijat saa kysellä susta vähän henkilökohtasemmin, mitä vaan? ja vastaat tietysti mielen mukaan että mitkä koet asialliseks, jos et liian henk.koht halua itsestäs ''anonyyminä'' paljastaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hmmmm.. en tiedä onnistuisiko se, riittäisikö aktiivisia kyselijöitä paria hassu enempää:D Mutta hyvä idea! Kun lukijamääräni vähän kasvaa niin sitten ! :)

      Poista