1.7.2013

Askeleen päässä rysän päältä

Vietimme viikonlopun mieheni vanhempien luona kesäisissä fiiliksissä. Mieheni isän sisko oli myös tullut viikonloppu reissulle viettämään aikaa koko porukan voimin, kesä illoiksi hulppealle terassille kuuman grillin lämpöön. Sunnuntaina hetken heräämiseni jälkeen mieheni vanhemmat ja täti ilmoittivat lähtevänsä kesätorille aamupäiväksi. Kun ulko-ovi pamahti heidän perästään kiinni, niin kultani nousi sohvalta askeltaen kohti kylppäriä, huuteli minut suihkuun perässään. No tätä kaksin jäätyä tilaisuutta jo pitkään odottaen minähän menin ja äkkiä! Siinä kahden suihkun alla vierekkäin peseydyimme. Pesin hiuksiani silmät kiinni, kasvot suihkun alla. Kun avasin silmäni kääntäen katseeni viereeni, huomasin mieheni olleenkin jo ovella kuivailemassa itseään. Hän sulki oven kiinni perässään ja minä jäin siihen suihkun alle hämilläni (ja salaa vähän pettyneenäkin) seisomaan. Tuo suihkuun meno oli kyllä niin selkeä booty call, että ei siinä mitään tulkinnan varaan mielestäni jäänyt. No mitäs helvettiä tämä sitten oli!?

Suihkuttelin rauhassa loppuun. Kävelin köykäisin askelin, vettä valuen talon toiseen päähän vierashuoneeseen, joka oli meidän käytössämme. Olkkarissa mieheni istuskeli pyyhe lanteillaan, niin kovin keskittyneenä televisioon. Tuskin edes huomasi puolialastoman naisensa keimailevan ohitseen. Laitoin huoneen oven kiinni, kietaisin pyyhkeen päältäni pitkiin hiuksiini. Puin valkoiset stringit, mini farrku shortsit ja rintaliivit. Seisoin sängyn päädyn edessä, kumarruin levittämään sääriini mango vartalovoidetta. Siinä samassa mieheni pamautti huoneen oven auki ja leikkimielisen aggressiivisesti tuli taakseni ja avasi shortsejani, työnsi minut sängylle peppu pystyssä, yritti vetäistä shortseja stringeineen alas. Siinä kikatellen vänkäsin ja kiemurtelin vastaan ja sain taisteltua itseni pois sängystä. Mieheni lähti mitään sanomatta takaisin olohuoneeseen.

  
Jatkoin touhujani, seisoin sängyn päädyssä, kumarruin kohti sänkyä ja levitin sängyn reunalle meikkipussini sisältöä etsien pinsettejä. No ei mennyt kauaakaan, kun ovi pamahti jälleen auki ja tämä aggressiivisen salaperäisesti käyttäytyvä mies marssi paikalle, vetäisi vielä avoinaiset shortsini alas, otti lantiostani kiinni työntäen minut sängylle. Olin siis sängyn reunalla kontillani, mieheni seisoi takanani. Kikattelin taas hassulle roolileikkimäiselle tilanteelle. Hän antoi pyyhkeensä tipahtaa lattialle ja yritti työntyä sisääni, kädellä ohjaten. Kikattaen sanoin, että ei tule sitten millään onnistumaan päästä sisälle näin kylmiltään. No yllättäen hän pääsikin tuikkaamaan itsensä sisälle, vähän siinä saatoin vingahtaa tuota kuivaa ja yllättävää liikettä.. Nopeastihan minä siinä kiihotuin leikkiin mukaan ja kiihkeän aggressiivinen seksi alkoi. Mieheni pani minua kunnon tahtiin korkean sängyn vierellä seisten.

Keskeytin tilanteen, nousin ja käännyin suutelemaan miestäni ja vetäisin hänet päälleni sängylle. Jatkoimme rajua tahtia lähetyssaarnaajassa. Samalla likutin lantioni vaakatasolla pyörivää liikettä ja hankauduin ihanan tuntuvasti miestäni vasten. Kiihottuneella hengästyneellä äänellä, kerroin tulevani ihan pian. Mieheni nopeensi tahtia entistäkin rajummaksi. Minulla pyöri vain tähtiä päässä sillä hetkellä ja tiesin, että nyt on ne parhaat sekunnit ennen orgasmia meneillään. Oh tulin ja oh kun huomasin, että hän tuli samoilla sekunneilla! Täydellistä! Puristin häneen kietoutuneet jalkani tiukasti yhteen ja halasin häntä kovaa. Annoimme tiheiden hengitystemme tasaantua, hänen maatessa päälläni. JA TUOSTA kuulimme, kun ulko-ovi aukesi. Tämä vierashuoneemme ovi, oli avonaisena metrin päässä eteisestä, jonne astui sisään mieheni vanhemmat ja täti. Siinä paniikissa nousimme, tempaisin peiton päälleni ja oli sellainen pieni what the fuck hetki päällä, että mitä nyt pitäisi tehdä. Mieheni huitaisi huoneen oven kiinni päin ja alkoi tonkimaan vaatteita päälleen. Minä siinä istuin peittoon kietoutuneena ja sanoin ääneen jotain typerää, kuten: ''no onko se laturi siinä'' tai mitä ikinä sanoinkaan, että mukamas kuulostaisi siltä, että jotain muuta tarkoituksellista olisi sielä puuhattu. Siis keskellä päivää, kun kämppä tyhjänä, pienessä makuuhuoneessa, kaksin, ovi paniikissa kiinni paiskattuna? Olisin ollut vain hiljaa... :D Mieheni sai nopeasti puettua ja meni olohuoneen puolelle kyselemään reissusta. Minä jäin sinne rauhassa pukeutumaan häpeissäni ja siistiytymään etten näyttäisi niin juuri nussineelta.
 

  Se viimeinen minuutti oli yhtä oopperaa. Hullua nussimista, kunnon voihkintaa, kahden ihmisen laukeaminen, anopin ja appiukon sisään tulo > paniikki. Luojalle kiitos, he eivät tulleet paria minuuttia aijemmin sisälle. Tuskin olisimme sen voihkinnan ja vauhdin keskeltä kuulleet oven aukeamista. Olisi ollut vielä nolompaa kun puoli sukua seisoo eteisessä oven takana kuuntelemassa kun nuoripari nussii toisiltaan aivoja pihalle. Onni onnettomuudessa.. :D



Kun menin olohuoneeseen istumaan muiden luokse, niin mieheni tuttuun tapaansa makasi koko sohvan pituudessa jalat leväällään. Voi vittu mitä näin.. Hain pikaisesti puhelimeni ja lähetin hänelle viestin: ''haarat kiinni, sun höntsyissä on märkä läntti'' :'DD  Toivottavasti olin ainoa, joka teki tämän huomion..

Tähän tilanteeseen ei liittynyt mitään ''kiihottavaa kiinnijäämisen riskiä'' sillä nyt olimme aivan varmoja, että olemme täysin rauhassa kaksin seuraavat tunnit..


4 kommenttia:

  1. Anonyymi2/7/13 22:28

    Entä jos anoppisi ja appiukkosi olivatkin kuunnelleet ulko-oven edessä tuota konserttia jo kauankin aikaa, mutta eivät kehdanneet tulla sisään aikaisemmin? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hyvin todettu. ihan tosissani olen tuotakin mielessäni stressannut! :D niin sopivasti juuri kliimaksin jälkeen se ovi aukesi....

      Poista
  2. Hih, loistavaa! Toisaalta....mitä sitten? On ne itsekin nussineet, tai nussivat yhä? Kyllä ne tietää :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ovat ovat... olisikin noin yksinkertaista........ : D

      Poista