21.1.2016

Makkarin muotinäytös

On vierähtänyt tovi, siitä kun viimeksi puin päälleni jotain pientä tuhmaa illan piristykseksi.

Toissa päivänä illalla jutskasimme makuuhuoneen sängyllä siivousillan päätteeksi. Mieheni nousi sängyltä ja yllättäen avasi vaatekaappini ovet ja osoitti hyllyä kerrallaan kysyen ''Täälläkö?'', kun useamman toiston jälkeen tajusin mistä kyse, niin pudistelin päätäni kunnes oikea laatikko löytyi. Mieheni alkoi flirttailevasti vaate kerrallaan asettelemaan sängylle korsetteja, babydolleja, sukkanauhoja, sekä erilaisia reisisukkia. Seuraavaksi hän tsekkasi kaikken pienimmät kipaleet alushousulaatikosta ja viimeiseksi vielä rintaliiviosastolta penkoi parhaat palat kokoelmaksi sängylle. Odotin, että hän niistä kokoaa mieluisensa asun, jonka sitten puen päälleni. Aikamoisen näyttelyn hän niistä saikin aikaan ja siinä vasta tajusin kuinka paljon minulla seksikkäitä asuja kaapin perältä löytyykään! Noh siinä hän sitten loikkasi kohti olohuonetta huudellen ''Muotinäytös! Muotinäytös!...'', joka oli minusta varsin söpöä :) Tuumasta toimeen lähdin leikkiin mukaan ja aloin pukemaan (toki muutaman vastaväitteen jälkeen) reisisukkaa jalkaan ja kokosin jos jonkinmoista asua päälleni, vaihdellen asuun sopivaa tyyliä sihteerin nuttrasta avonaisiin villeihin hiuksiin, pornon punaisesta huulipunasta naturellimpaan lookkiin. En toki sen enempää ''laittautunut'' yhteen asuun. Sanotaan 2min per kierros. Sitten keimailin olohuoneeseen, hyppäsin mieheni syliin muutamat suudelmat hakemaan tai hetken kehoani hieraisin häntä vasten. Palatessani makuuhuoneeseen tein pienen käännöksen ja heiluttelin peppuani :) Ei muuta kuin makkariin asun vaihtoon. Muutaman babydollin otin ''lavalta'' lähtiessäni pois ja heitin mieheni syliin leikkimielisesti. Jokaisen asun jälkeen kysyin arvosanaa, joka oli joka kerralla 5/5 tai  5+/5 ! :D Viimeinen oli 10/5. Ei tuo arviointi taulukko ihan toiminut ehkä kaavan mukaan, mutta pisteet oli aina kiitettäviä tai vähän päälle! Kyllähän sen miehen ilmeestä ja eleistä huomasi mikä oli erityisesti mieleen... Ja toki hyvänä merkkinä tomi myös se, että kun ei miehen kädet meinanneet pysyä millään kurissa...
Naiset varmasti tietää, että se sukkanauhoilla pelailu ja korsettien pukeminen ei ole mitään niin kovinkaan nopeaa ja helppoa touhua, että kyllä tässä yhden naisen muotishowssa tauot kesti useampia minuutteja. Mutta ei se ukko vaikuttanut olkkarin puolella tylsistyvän.. Innostus vain kasvoi odottaessa!

Okei tämä nyt oli taas touhua, joka oli tämmöiselle pariskunnalle erittäinkin mukavaa, romanttista, hauskaa ja eroottista, mutta jotain, mitä en ikinä tekisi kenenkään muun aikana kuin oman kullan :)

Säästin oman suosikkiasuni viimeiseksi. Asu, jossa koen oloni kaikken seksikkäimmäksi ja itsevarmimmaksi. Siihen oli hyvä päättää näytös. Menin jälleen mieheni syliin suutelemaan ja peuhaamaan. Siitä sitten nousin ja otin häntä kädestä kiinni ja vein makkariin. Siinä sängyn reunalla istuin polvillani ja mies seisoi sängyn laidalla. Otin häneltä housut boksereineen pois ja siinä aikamme muhinoimme, kunnes hän otti vyötäröstäni kiinni ja nosti minut viereisen lipaston reunalle. Siinä muhinointi jatkui, päädyimme sänkyyn ja olin kyllä niin märkää naista, että huhhuh, mutta lisähuviksi otin sängyn vierestä liukastepullon, spruittasin sitä vähän kämmenelle ja aloin hieromaan mieheni etumusta ja hiljalleen runkkaamaan. Liukaste litisi ja lätisi mukavasti ;) Ei kauaakaan mennyt, kun emme enään malttaneet leikitellä, hän tuli päälleni ja työntyi hitaaasti sisääni. Siinä sitten edestä lähetyssaarnaaja, edestä jalat pystyssä, edestä jalat hänen ympärillään, kyljelleen lusikassa, takaapäin doggytyle, takaapäin maaten, takaapäin polvillaan pystyssä...... Uutta perspektiiviä toi makuuhuoneen seinään laitettu uusi iso pukeutumispeili. Tuli huomattua, että sängyltä on suora näkymä siihen, mikä oli ihan hauskaa välillä katsella nussimista sitä kautta. Varsinkin kun itsellä oli kauniin asun vuoksi oikein itsevarma olo :)

Okei sitten tuli tämä eilinen extempore.. Sänkyyn mennessämme päätimme katsoa vielä yhden jakson Netflixistä Californicationia. Siinä makoilimme läppäri jalkopäässä. Käteni vähän vaelsi peiton alla alastoman mieheni vatsalla (...nukkuu aika useinkin alasti...), lopulta käsi löysi etsimänsä.. Siinä sitten aloitin rauhallisesti tahtia kiihdyttäen runkkaamaan miestäni. En ollut suunnittellut koko hommaa, tai päättänyt, että nyt teen näin... Se nyt vain tapahtui... Siinä kumpikaan ei mitään sanonut koko aikana, loppuunastihan siinä sitten tuli kättä vedeltyä. Hyvän tovin siinä kyllä sai touhuta. Sotkut otin kädelleni, menin käsipesulle ja menimme nukkumaan. Tänään käsivarsi ollut vähän kipeä hihhii...... Uskoisin, että tänään nukkumaan mennessä on minun vuoroni nauttia...... ;)

-Knikka

1 kommentti: