25.1.2016

Uusien alusasujen tarpeessa

En ole aikoihin ostanut uusia seksikkäitä alusasuja. Ostin tänään muutamat kivat ja näppärät urheilurintsikat, mutta myös sitä seksikkäämpää vaatelokeron tarjontaa olisi mukava taas virkistää! ..Toki alusasuja kaapissani on aivan riittämiin ja niitä seksikkäimpiä alusasuja ei päivittäin tule käytettyä, niin kaapista löytyy aina ihania unholaan jääneitä asuja päälle puettavaksi. Äh silti! Jotain uutta! Jotain seksikästä! Jotain ihanaa! Täytyy päästä kaupoille!

Olen surffaillut netissä etsien alusasuja vaatimuksin: seksikäs, laadukas, sensuelli ja tyylikäs. Vielä ei ole täydellistä settiä löytynyt, joten en ole päättänyt, että tilaanko verkosta vai päädynkö kaupungille shoppailemaan alusasuosastojen viehätysvoimaiseen maailmaan. Kun alusasutarjontaani on päivitetty kerron teille, että minkälaisiin pikkutuhmiin päädyin. ;)

Jostain syystä nyt päässä pyörii sana ''SEKSIKÄS''. Miksi? Kuinka monta kertaa yhteen turhanpäiväiseen postaukseen kerkesinkään kirjoittamaan sanan ''seksikäs''.  Puolisoni ei vielä ole saapunut töistä kotiin, joten pitäisiköhän sitä nyt sitten päivän sanan kunniaksi sujauttaa päälle jotain seksikästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti